Dagritmekaartenin 2017 zijn wij gestart met de nieuwe versie van Veilig Leren Lezen (KIM) en Pennenstreken blokschrift. Dus ik ben weer aan de slag gegaan en heb nieuwe dagritmekaarten gemaakt in blokschrift. De vorm en grootte bevielen me goed, dus dat laat ik hetzelfde.

De teksten zijn gemaakt met het lettertype SchoolKX_New en lettergrootte 72.
Een leeg werkbestandje kun je hier downloaden (download ziet er vertekend uit. Als je hem download en het goede lettertype hebt ge├»nstalleerd, heeft het bestand de goede uitstraling).

Klik op het plaatje om het bestand te zien, downloaden en printen


Liever de dagritmekaarten met schrijfschrift? 
Voor deze kaarten heb ik het lettertype Sylvia gebruikt en lettergrootte 125. Klik hier voor een versie om zelf te vullen. 

Alle kaarten met een blauwe rand
Alle kaarten met een groene rand

1 opmerking:

  1. Hoi. Wat een superleuke dagritmekaarten. Mag ik vragen welke grootte je hebt gebruikt van het lettertype sylvia? Dan kan ik de kaartjes die ik mis toevoegen met dezelfde grootte van het lettertype.

    BeantwoordenVerwijderen